International Business & Sales studente Angel Brewster loopt stage bij Labor Holland. Labor Holland is een internationale leverancier van onder andere boren en bitjes voor diverse oppervlakken. Inmiddels leveren ze in 44 landen wereldwijd. Voor Angel een mooie kans om haar opgedane kennis en ervaring in de praktijk te brengen.

Het grootste leermoment voor Angel tijdens haar studie is vooral geweest om niet uit te stellen en de deadlines te behalen. “Vroeger kon ik dingen best vaak voor mij uit schuiven, maar school pusht je echt om de deadlines te behalen” aldus Angel.

Tijdens haar stage wordt Angel goed ondersteunt door haar collega’s en krijgt ze veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Ook voor Labor is het leuk om studenten in het bedrijf te hebben, op die manier kunnen zij hun eigen ervaring combineren met de nieuwe technieken die studenten met zich mee brengen.

Wil je meer zien van de stage van Angel? Bekijk dan hier de stage video!

Spreekt dit je aan en zou je zelf ook wel aan de slag willen in het (internationale) bedrijfsleven? Vraag dan snel een brochure aan of bezoek een van onze open dagen!