We zijn ontzettend trots op onze alumnus, Pablo Horneman, die onlangs de kans kreeg om zijn gedachten te delen tijdens een TEDx-talk met als titel “Why AI is the New Remote Employee”. Het was een eer voor Pablo om aanwezig te zijn op het Artificial General Intelligence-evenement van TEDxBoston, waar hij sprak over Artificial Intelligence en hybride ondernemingen waar AI-gebaseerde werknemers samenwerken met mensen.  

Pablo is bij ons op mbo begonnen en heeft in 2017 zijn hbo International Business & Entrepreneurship succesvol afgerond. Hij heeft nu een positie bij Kore.ai, waar hij aan het helpen is om de Benelux-markt te veroveren. Kore.ai is marktleider in Enterprise Conversational AI en 2x op een rij door Gartner verkozen tot het #1 Conversational AI platform.  

We willen Pablo nogmaals feliciteren met deze geweldige prestatie en zijn dankbaar dat we de kans hebben gehad om van zijn expertise, ervaringen en bijdragen te leren. We zijn trots op zijn professionele groei en kijken uit naar zijn toekomstige successen in het veld van kunstmatige intelligentie.

Meer weten over de onze opleidingen en wat je kunt leren op EuroCollege? Kom dan langs op een open dag