Vestigingen

Vestigingen van EuroCollege

EuroCollege beschikt op dit moment over 3 vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam en in Utrecht.

Vestigingen

Vestigingen van EuroCollege

EuroCollege heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en binnenkort ook in Utrecht. We staan bekend als de oudste privéschool van Rotterdam, de stad waar het in 1949 allemaal begon. We kiezen er bewust voor om klein te zijn. Elke vestiging heeft plek voor een beperkt aantal studenten. Op die manier hebben we meer aandacht voor iedere individuele student. Meer informatie over onze vestigingen en adressen lees je op deze pagina.

Open dagen Brochure aanvragen

EuroCollege in Rotterdam

EuroCollege zit midden in het centrum van Rotterdam. Vanaf de 5e verdieping kijken we uit over de markante gebouwen die van Rotterdam een wereldstad maken. Vanaf Rotterdam Centraal is het slechts 10 minuten lopen naar EuroCollege. De metro en tram stoppen praktisch voor de deur. We ontvangen ongeveer 120 studenten op deze vestiging.

EuroCollege Rotterdam
Westblaak 139
Rotterdam

EuroCollege in Amsterdam

Sinds 2012 zit EuroCollege ook in Amsterdam. Onze vestiging vind je in Amsterdam-Zuid en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. Dagelijks ontvangen ongeveer 30 studenten op deze kleinschalige vestiging.

EuroCollege Amsterdam
IJsbaanpad 9-11
Amsterdam

EuroCollege in Utrecht

Vanaf september 2018 kun je ook lessen volgen bij EuroCollege in Utrecht. Op dit moment zijn we de locatie op Oudenoord 325 aan het verbouwen. Meer weten? Kom dan naar de open dagen voor EuroCollege Utrecht. Deze organiseren wij in Van der Valk exclusief in Utrecht, Winthontlaan 4.

EuroCollege Utrecht
Oudenoord 325 
3513 EP Utrecht

Vestiging bekijken? Kom naar de open dag!

Wil jij met eigen ogen een of meerdere vestigingen van EuroCollege bekijken? Dat kan! Bezoek een vestiging van EuroCollege tijdens de open dagen. Ook als je geïnteresseerd bent in studeren in Utrecht ben je van harte welkom. De open dagen worden georganiseerd door onze studenten. Grijp deze kans dus om ze het hemd van het lijf te vragen!

Open dagen