Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Eventmanagement & Hotelschool, Mbo, Demi Boogers

Opleidingen van EuroCollege

Demi Boogers, bijna 18 jaar

Demi kwam als een ietwat verlegen meid uit het Dordtse binnen. Voordat ze naar EuroCollege Management School kwam heeft ze het 1e en 2e jaar VMBO-TL gedaan op het ROC. Hier zat ze niet goed in haar vel, dus besloot ze om de overstap te maken naar Luzac om daar het 3e en 4e jaar in 1 jaar tijd af te ronden.

Tentamens zorgen bij Demi vaak voor stress, waardoor ze ziek wordt. Een soort faalangst. Bij EuroCollege gaat dit gelukkig een stuk beter. Even een momentje met gezonde spanning, en daarna gaat het vaak weer.

Een klik met EuroCollege

Ze heeft EuroCollege gevonden via internet, omdat ze graag op een kleine school les wil krijgen. Ze heeft de school bezocht en het voelde direct goed, er was een klik. Bij het VMBO miste ze echt de extra begeleiding, die ze nu wel krijgt. Een aanwezigheidsplicht was daar niet aan de orde. Het is ook erg fijn, aldus Demi, dat de theoretische lesstof wordt aangevuld met levendige praktijkvoorbeelden. Ze heeft echt respect voor de docenten, die nog in de praktijk werkzaam zijn, en die wel mooi naast hun werk tijd willen opofferen om hen kennis bij te brengen. Demi wil later een management functie gaan bekleden bij een logistiek bedrijf (haar grote voorbeeld is haar moeder). Om dan nu al zoveel inspirerende verhalen te horen van ondernemers uit de praktijk is super.

Deadlines

EuroCollege is wel streng, je ontwikkelt veel zelfdiscipline. De klas is erg gezellig, maar het is stil als het stil moet zijn. Ook was het in het begin even wennen dat de telefoon uit moet staan tijdens de lessen, want Demi heeft een hechte band met het apparaatje. Als ze 18 wordt gaat ze maar een horloge kopen om de tijd te weten. Ze heeft ook geleerd om op tijd te beginnen met het maken van de opdrachten. Ze mist geen enkele deadline!

Zelfvertrouwen

Het verlegen zijn, dat wordt steeds minder. Op donderdagen krijgt ze veel aanspraak als ze in pak over straat gaat, en daardoor voelt ze zich wat zekerder. Ze is assertiever, en stelt vragen aan de docent als ze iets niet begrijpt. Ze werkt hard, en haalt goede resultaten, waardoor haar zelfvertrouwen omhoog gaat. Nu in het 2e jaar is het ook flink druk. Ze hockeyt nog 2 keer in de week, maar school gaat altijd voor!

Studieweek

Vorig jaar was Demi ziek tijdens de studieweek. Ondanks haar ziek zijn heeft ze geknokt om goede cijfers te behalen. En dat is gelukt! De begeleiding en de steunlessen hebben daar zeker bij geholpen, maar uiteindelijk is het Demi die het heeft waargemaakt.

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret