Benieuwd naar EuroCollege Hogeschool? Bezoek dan een open dag!

Lees meer

Vestigingen

EuroCollege beschikt op dit moment over de volgende vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Groningen (2020).

Opleidingen van EuroCollege

Vestigingen van EuroCollege

EuroCollege heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en vanaf 2020 in Groningen. We staan bekend als de oudste privéschool van Rotterdam, de stad waar het in 1949 allemaal begon. We kiezen er bewust voor om klein te zijn. Elke vestiging heeft plek voor een beperkt aantal studenten. Op die manier hebben we meer aandacht voor iedere individuele student. Meer informatie over onze vestigingen en adressen lees je op deze pagina.

EuroCollege in Rotterdam

EuroCollege zit midden in het centrum van Rotterdam. Vanaf de 4e en 5e verdieping kijken we uit over de markante gebouwen die van Rotterdam een wereldstad maken. Vanaf Rotterdam Centraal is het slechts 10 minuten lopen naar EuroCollege. De metro en tram stoppen praktisch voor de deur. We ontvangen ongeveer 250 studenten op deze vestiging.

EuroCollege Rotterdam
Westblaak 139
Rotterdam

EuroCollege in Amsterdam

Sinds 2012 zit EuroCollege ook in Amsterdam. Onze vestiging vind je bij amsterdam Sloterdijk en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. Dagelijks ontvangen ongeveer 150 studenten op deze kleinschalige vestiging.

EuroCollege Amsterdam
Kabelweg 44
Amsterdam

EuroCollege in Utrecht

EuroCollege zit ook in Utrecht. Onze vestiging vind je op loopafstand van Utrecht Centraal en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. De school telt ca 110 studenten.

EuroCollege Utrecht
Oudenoord 325 
3513 EP Utrecht

EuroCollege Eindhoven

Onze vestiging Eindhoven vind je op loopafstand van Eindhoven Strijp- S en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto.
EuroCollege Eindhoven
Torenallee 3 (SX Eindhoven)
5616 LW Eindhoven

EuroCollege Groningen

EuroCollege zit ook in Groningen. Onze vestiging vind je op loopafstand van Groningen Centraal en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer of de auto. De school telt ca 35 studenten.

De school heeft uitzicht op de Grote Martk.

EuroCollege Groningen

Kwinkenplein 10
9712 GZ Groningen

Vestiging bekijken? Kom naar de open dag!

Wil jij met eigen ogen een of meerdere vestigingen van EuroCollege bekijken? Dat kan! Bezoek een vestiging van EuroCollege tijdens de open dagen. De open dagen worden georganiseerd door onze studenten. Grijp deze kans dus om ze het hemd van het lijf te vragen!

Brochure

Ontdek het succes
van Eurocollege

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Vul het contact formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de EuroCollege brochure thuisgestuurd.

Brochure van EuroCollege
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Best in personal development, #1

Heb jij het in je?
Loop een dag mee

EuroCollege opleidingen zijn intensief. We vragen veel van je. Het is hard werken. Loop een dag mee en ervaar het zelf.

Aanmelden meeloopdag
Opendagen portret