Open Dagen bij EuroCollege

Studeren bij EuroCollege is anders. Ontdek het zelf tijdens een open dag. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter kennen en kom erachter of onze school bij jou past. We zijn open en eerlijk en helpen je graag met je studiekeuze. Een open dag bezoeken bij EuroCollege is daarom altijd waardevol.

· Studeren in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

· Proef de EuroCollege sfeer

· Vraag studenten het hemd van het lijf

Programma open dag

Meld je aan voor een open dag en bekijk (samen met je ouders) onze leslocaties in Rotterdam en Amsterdam. Liever studeren in Utrecht? Dat kan! EuroCollege opent binnenkort ook in Utrecht. Je krijgt meer informatie over onze opleidingen en de EuroCollege formule. Bekijk met eigen ogen hoe onze studenten in kleine klassen les volgen en waar ze samen komen om elkaar te ontmoeten. Onze studenten spelen de hoofdrol tijdens de open dag. Zij nemen je mee in hun ervaringen. Vraag onze studenten het hemd van het lijf en ontdek aan welke gave project zij werken. Wij staan volledig voor je klaar en geven graag antwoord op al je vragen.

Nieuw! EuroCollege in Utrecht

In Utrecht zijn we volop in onderhandeling over een mooi pand in het centrum. Tijdens de open dag ben je daarom welkom in Van der Valk Exclusief aan de Winthotlaan 4. Wil je liever een EuroCollege leslocatie bekijken? Dan ben je van harte welkom in Rotterdam of Amsterdam.

Open dagen agenda

Een open dag bezoeken? Dat kan op de onderstaande data.

Datum Locatie Tijd
Zaterdag 10 februari 2018 Utrecht, MBO en HBO 11:30-13:30
Dinsdag 13 februari 2018 Amsterdam, MBO en HBO 19:30-21:30
Donderdag 15 februari 2018 Rotterdam, MBO en HBO 19:30-21:30
Zaterdag 10 maart 2018 Utrecht, MBO en HBO 11:30-13:30
Dinsdag 13 maart 2018 Amsterdam, MBO en HBO 19:30-21:30
Donderdag 15 maart 2018 Rotterdam, MBO en HBO 19:30-21:30

Op welke dag mogen we jou ontmoeten in één van onze vestigingen? In Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Meld je nu aan en ontdek of EuroCollege bij je past!

Jouw gegevens

MBO versneld & begeleid.
EuroCollege biedt twee mbo opleidingen aan.

 • International business & Sales mbo

  Eindelijk een mbo-opleiding waar je alle facetten van business eigen maakt. Deze opleiding opent de wereld van handel, import en export of je kunt een eigen bedrijf beginnen. We leiden je in twee jaar op voor niveau 4+. In een brede opleiding laten we je de wereld zien van international business, sales en trade. Het is een leuke en afwisselende studie, vol spanning en uitdaging. Uiteraard begeleiden wij jou intensief!

 • Evenementen & Hotelmanagement mbo

  Een leven zonder hotels en evenementen is ondenkbaar. Overal ter wereld genieten bezoekers van spectaculaire evenementen en reizen zakenmensen de wereld over. Met onze brede opleiding bieden we je een stevige opstap in deze dynamische en afwisselende wereld van hotel- en eventmanagement. Naast theorie, leer je ook om in de praktijk echte events zoals een congres te organiseren, en leer je vips te ontvangen tijdens bijvoorbeeld een World Trade Congress. Kortom, deze opleiding opent een wereld volop carrièrekansen!

HBO-bachelor versneld & begeleid.
EuroCollege biedt vier hbo-opleidingen aan.

 • International Business & Entrepreneurship

  In deze stevige hbo-studie in ondernemerschap leer je wat succes, mentaliteit en leidinggeven is in zowel de online- als offlinewereld. Een goede business opleiding kan studenten zo uitdagen en vormen dat zij daadwerkelijk ondernemender worden. EuroCollege wordt zelf gerund door een ondernemer. De school ademt ondernemen.

 • International E-Business & Marketing

  Het internet en de digitalisering hebben tot een ware informatie-explosie geleid! Hierdoor zijn nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe marketing- en salesbenaderingen ontstaan. EuroCollege heeft een opleiding ontwikkeld die naadloos aansluit op deze ontwikkelingen.

 • International Event Management

  De evenementenindustrie is internationaal gezien een miljarden business. Olympische spelen, Oscaruitreikingen en concerten worden professioneler georganiseerd. Beurzen worden steeds meer belevenissen waar klanten en bedrijven direct met elkaar in contact komen. Deze unieke opleiding van het EuroCollege biedt jou de beste kennis, mooiste ervaringen én de juiste contacten.

 • International Hotel & Hospitality Management

  Met de globalisering die de huidige wereld kenmerkt, wordt het beroep van hotelmanager steeds interessanter. Tijdens deze opleiding zijn stageplaatsen in landen als Brazilië, Thailand en China dan ook geen uitzondering meer. Wij besteden veel aandacht aan de ‘Soul of Service’. Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!


"A goal is a dream with a deadline"

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Amsterdam 020 - 672 75 75 of Rotterdam 010 - 478 01 29