Open Dagen bij EuroCollege

Studeren bij EuroCollege is anders. Ontdek het zelf tijdens een open dag. Stel hier al je vragen, leer EuroCollege beter kennen en kom erachter of onze school bij jou past. We zijn open en eerlijk en helpen je graag met je studiekeuze. Een open dag bezoeken bij EuroCollege is daarom altijd waardevol.

· Studeren in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

· Proef de EuroCollege sfeer

· Vraag studenten het hemd van het lijf

Programma open dag

Meld je aan voor een open dag en bekijk (samen met je ouders) onze leslocaties in Rotterdam en Amsterdam. Liever studeren in Utrecht? Dat kan! EuroCollege opent in September 2018 ook in Utrecht. Je krijgt meer informatie over onze opleidingen en de EuroCollege formule. Bekijk met eigen ogen hoe onze studenten in kleine klassen les volgen en waar ze samen komen om elkaar te ontmoeten. Onze studenten spelen de hoofdrol tijdens de open dag. Zij nemen je mee in hun ervaringen. Vraag onze studenten het hemd van het lijf en ontdek aan welke gave project zij werken. Wij staan volledig voor je klaar en geven graag antwoord op al je vragen.

Nieuw! EuroCollege in Utrecht

In Utrecht zijn we volop in onderhandeling over een mooi pand in het centrum. Tijdens de open dag ben je daarom welkom in Van der Valk Exclusief aan de Winthontlaan 4. Wil je liever een EuroCollege leslocatie bekijken? Dan ben je van harte welkom in Rotterdam of Amsterdam.

Open dagen agenda

Een open dag bezoeken? Dat kan op de onderstaande data.

Datum Locatie Tijd
Zaterdag 25 augustus 2018 Utrecht, MBO en HBO 11:30-13:30

Op welke dag mogen we jou ontmoeten in één van onze vestigingen? In Utrecht, Amsterdam of Rotterdam? Meld je nu aan en ontdek of EuroCollege bij je past!

Jouw gegevens
Mogen wij contact met je opnemen?

Graag zouden wij de mogelijkheid krijgen om je te mogen benaderen via telefoon, mail en/of appen/smsen om eventuele vragen beter te kunnen beantwoorden. Mag dat? Natuurlijk gaan wij erg voorzichtig met jouw gegevens om. Lees onze privacy verklaring.

Via telefoon:

Via SMS/WhatsApp:

Via e-mail:
 

"A goal is a dream with a deadline"

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Amsterdam 020 - 672 75 75 of Rotterdam 010 - 478 01 29