Open dagen

Op EuroCollege kun je in januari en september instromen. Tijdens onze open dagen kun je kennismaken met al onze particuliere mbo- en hbo-opleidingen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste studiekeuze.

Beleef EuroCollege mbo & hbo

Studeren op EuroCollege is een unieke ervaring. Niet voor niets zijn wij dan ook één van de best erkende scholen van Nederland. Onze lessen worden gegeven door succesvolle ondernemers en managers die niet de saaie theorie leren, maar kennis aanbieden die in de hedendaagse praktijk belangrijk zijn!

Ontmoet onze begeleiders en volg onze inspirerende presentaties, die jou helpen bij het maken van je studiekeuze. Vraag onze studenten het hemd van het lijf en ontdek de gave projecten waar zij aan werken. Bij EuroCollege kennen we iedere student persoonlijk en stomen we je klaar voor het echte bedrijfsleven. Je ontdekt dat succes afdwingbaar is en vooral een onbeschrijfelijke voldoening geeft!

Aankomende open dagen

Wil je graag een open dag bezoeken op één van onze vestigingen? In onderstaand overzicht vind je de data van aankomende open dagen.

Datum Locatie Tijd
Dinsdag 27 juni 2017 Amsterdam, MBO en HBO 19:30-21:30
Donderdag 29 juni 2017 Rotterdam, MBO en HBO 19:30-21:30

Wij begroeten je graag op één van onze vestigingen. Schrijf je in voor één van onze open dagen zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren.

Jouw gegevens

MBO versneld & begeleid.
EuroCollege biedt twee mbo opleidingen aan.

 • International business & Sales mbo

  Eindelijk een mbo-opleiding waar je alle facetten van business eigen maakt. Deze opleiding opent de wereld van handel, import en export of je kunt een eigen bedrijf beginnen. We leiden je in twee jaar op voor niveau 4+. In een brede opleiding laten we je de wereld zien van international business, sales en trade. Het is een leuke en afwisselende studie, vol spanning en uitdaging. Uiteraard begeleiden wij jou intensief!

 • Evenementen & Hotelmanagement mbo

  Een leven zonder hotels en evenementen is ondenkbaar. Overal ter wereld genieten bezoekers van spectaculaire evenementen en reizen zakenmensen de wereld over. Met onze brede opleiding bieden we je een stevige opstap in deze dynamische en afwisselende wereld van hotel- en eventmanagement. Naast theorie, leer je ook om in de praktijk echte events zoals een congres te organiseren, en leer je vips te ontvangen tijdens bijvoorbeeld een World Trade Congress. Kortom, deze opleiding opent een wereld volop carrièrekansen!

HBO-bachelor versneld & begeleid.
EuroCollege biedt vier hbo-opleidingen aan.

 • International Business & Entrepreneurship

  In deze stevige hbo-studie in ondernemerschap leer je wat succes, mentaliteit en leidinggeven is in zowel de online- als offlinewereld. Een goede business opleiding kan studenten zo uitdagen en vormen dat zij daadwerkelijk ondernemender worden. EuroCollege wordt zelf gerund door een ondernemer. De school ademt ondernemen.

 • International E-Business & Marketing

  Het internet en de digitalisering hebben tot een ware informatie-explosie geleid! Hierdoor zijn nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe marketing- en salesbenaderingen ontstaan. EuroCollege heeft een opleiding ontwikkeld die naadloos aansluit op deze ontwikkelingen.

 • International Event Management

  De evenementenindustrie is internationaal gezien een miljarden business. Olympische spelen, Oscaruitreikingen en concerten worden professioneler georganiseerd. Beurzen worden steeds meer belevenissen waar klanten en bedrijven direct met elkaar in contact komen. Deze unieke opleiding van het EuroCollege biedt jou de beste kennis, mooiste ervaringen én de juiste contacten.

 • International Hotel & Hospitality Management

  Met de globalisering die de huidige wereld kenmerkt, wordt het beroep van hotelmanager steeds interessanter. Tijdens deze opleiding zijn stageplaatsen in landen als Brazilië, Thailand en China dan ook geen uitzondering meer. Wij besteden veel aandacht aan de ‘Soul of Service’. Succes wordt immers bepaald door de juiste mentaliteit!


"A goal is a dream with a deadline"

Vragen of studieadvies nodig? Neem contact op!

Amsterdam 020 - 672 75 75 of Rotterdam 010 - 478 01 29