Bij EuroCollege is het mogelijk om je ook ná 1 mei aan te melden voor een opleiding. Waar veel hogescholen een aanmelddeadline hebben van 1 mei, geldt bij EuroCollege een flexibelere aanmeldprocedure. Handig! Je kunt je aanmelden voor al onze hbo- en mbo-opleidingen tot vlak voor de start van het studiejaar.

Hoe en waar meld je je aan? Het aanmelden voor een opleiding bij EuroCollege is heel eenvoudig en kan via onze website. Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden tot vlak voor de start van het studiejaar. We raden je echter aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden, zodat je een plaats veiligstelt en voldoende tijd hebt om je studiefinanciering en studiematerialen te regelen. Bij EuroCollege is er geen sprake van loting.

Aanmelden voor een opleiding Studeren aan een vooraanstaand particulier college Kies je voor EuroCollege, dan kies je voor toponderwijs. Onze kleinschalige en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je kunt rekenen op intensieve begeleiding. Je krijgt les van ervaren docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied. Het is dan ook geen verrassing dat EuroCollege bekendstaat als de nummer 1 in persoonlijke ontwikkeling.

Waarom studenten graag kiezen voor EuroCollege Als EuroCollege-student profiteer je van persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Studeren bij EuroCollege biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Versneld kunnen studeren;
  • Les krijgen van professionals uit het werkveld;
  • Veel mogelijkheden om waardevolle internationale ervaring op te doen tijdens stages en studiereizen;
  • Werken aan uitdagende projecten, zoals het runnen van een eigen bedrijf;
  • Profiteren van ons uitgebreide netwerk voor stages en carrièremogelijkheden.

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten op een van onze EuroCollege-vestigingen!