Het eind is in zicht! Voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo beginnen al snel de landelijke eindexamens. Voor hen is dit hét moment om te presteren en te laten zien wat zij in hun mars hebben. Het is een spannende tijd maar wij beloven dat dit het allemaal waard zal zijn.

Nadenken over de toekomst

Wij begrijpen dat je focus nu ligt op het behalen van je eindexamen. Toch is het nu tijd om na te denken over je vervolgopleiding. Ben jij geïnteresseerd in een carrière in de hotelindustrie, entrepreneurship of finance? Dan is een studie op EuroCollege misschien wel iets voor jou!

EuroCollege is anders

Focus en motivatie zijn bij ons de sleutel tot succes. Op EuroCollege bieden wij versnelde mbo- en hbo-opleidingen aan in de richting van onder andere International Business Management, Asian Studies, Finance Management, Event Management en Entrepreneurship. Doordat onze vestigingen kleinschalig zijn kunnen wij onze studenten meer bieden dan alleen theoretisch onderwijs. Praktijkervaring opdoen en het ontwikkelen van een juiste ‘mindset’ zijn bij ons net zo belangrijk.

Learning by Doing

Heb je na de middelbare school wel een beetje genoeg van het constant in de schoolbanken zitten? Dan zit je bij ons goed. Wat EuroCollege vooral bijzonder maakt is het centraal stellen van praktijkervaring. Het concept ‘Learning By Doing’ loopt als een rode draad door alle opleidingen. Al na drie maanden vindt bij ons de eerste stageperiode plaats. Zes weken lang gaan onze studenten kennis maken met het bedrijfsleven tijdens de zogeheten werkoriëntatie. Daarnaast vinden er nog twee andere stagemomenten plaats namelijk tijdens de zomer en de afstudeerstage. 

Real-life projecten

In het tweede jaar gaan de studenten aan de slag met het organiseren van een grootschalig real-life project. Zij krijgen hierbij te maken met echte opdrachtgevers, echte budgetten en echte deadlines. EuroCollege studenten hebben in het verleden meegewerkt aan grootschalige evenementen zoals het ABN-AMRO Tennis Tournament en het organiseren van het schoolgala, maar ook projecten als het ontwikkelen van een eigen app.

Maak persoonlijk kennis met ons

Je bent van harte welkom om de sfeer van EuroCollege te proeven tijdens één van onze open dagen. Hier kan je al je vragen stellen aan onze studenten over de verschillende opleidingen, de projecten en wat studeren aan EuroCollege nou zo uniek maakt.

Je kan je bij ons nog inschrijven tot 1 juni dus grijp je kans!

Wij wensen alle leerlingen van de middelbare scholen in Nederland ontzettend veel succes met hun eindexamen en we hopen je snel te zien op EuroCollege.

Meld je aan voor de open dag