Ben je net afgestudeerd aan een MBO-opleiding en wil je graag de ideale baan vinden? EuroCollege biedt gratis loopbaanbegeleiding aan MBO-schoolverlaters die hun carrière een kickstart willen geven. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je doelen te bereiken.

Wat houdt gratis loopbaanbegeleiding in?

Bij EuroCollege geloven we dat de juiste begeleiding het verschil kan maken bij het vinden van de ideale baan. Onze loopbaanbegeleiders bieden gratis advies en ondersteuning bij het opstellen van je CV, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en het vinden van passende vacatures.

Waarom is loopbaanbegeleiding belangrijk voor MBO-schoolverlaters?

Als MBO-schoolverlater sta je aan het begin van je carrière en kun je wellicht wat hulp gebruiken bij het vinden van je weg op de arbeidsmarkt. Door gebruik te maken van onze gratis loopbaanbegeleiding vergroot je je kansen op het vinden van de ideale baan en kun je je carrière een vliegende start geven.

Hoe meld ik mij aan voor gratis loopbaanbegeleiding?

Het aanmelden voor gratis loopbaanbegeleiding bij EuroCollege is eenvoudig. Vul het aanmeldformulier in op onze website en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Meer weten over EuroCollege en de mogelijkheden voor uw kind? Neem contact op via mail: info@eurocollege.nl of app/bel 0638148057