De eerstejaars studenten zijn deze maand begonnen aan hun EuroCollege avontuur. Zij zullen nu voor de eerste keer te maken krijgen met harde deadlines, grote verantwoordelijkheden en duidelijke structuur. Aspecten die de tweedejaars studenten van het EuroCollege maar al te goed kennen. Na een succesvolle periode in deze uitdagende tijd, komt hun tijd op school bijna tot zijn einde.

Samen met hun projectgroep hebben de voorzitters een geweldige prestatie geleverd en hun project tot een succesvol einde gebracht. Met projecten zoals het EuroCollege Gala, project Docwolves en de Career Conference Day 2021 was dit geen eenvoudige opgave maar met doorzettingsvermogen, discipline en focus is het meer dan gelukt.

Om hen te belonen voor hun onuitputtelijke inzet organiseert EuroCollege samen met de projectgroep Charity Event Utrecht het befaamde voorzittersdiner.

Voorzitter Lynn Vink: “Op zondag 3 oktober 2021 zijn daarom alle voorzitters uitgenodigd om te vieren dat zij dit jaar hun project succesvol hebben afgerond. Uiteraard zal dit op een EuroCollege-waardige manier worden gevierd.”

Een feestelijke gelegenheid vraagt natuurlijk ook om een feestelijke look. Daarom zal niet alleen het diner tot in de puntjes worden verzorgd, ook wordt van de genodigden verwacht dat zij in hun Rick Moormanpak met bijpassende EuroCollegedas aanwezig zullen zijn.

Het evenement zal op 3 oktober plaatsvinden in het stijlvolle restaurant Kloosterhoeve in Harmelen. Naast een uitgebreid diner kunnen de genodigden ook rekenen op het nodige entertainment. In de loop van de avond zal een loterij plaatsvinden waar fantastische prijzen kunnen worden gewonnen zoals een speaker set van Harman Kardon of een exclusief Douglaspakket.

Om alle genodigden een veilig en zorgeloos diner te kunnen bezorgen wordt van iedereen gevraagd om een coronatoegangsbewijs te tonen. Wij volgen hierin de regels die zijn opgesteld door de Nederlandse overheid. Dit betekent dat alleen door middel van een volledige vaccinatie, een herstelbewijs of een negatieve test kan worden deelgenomen aan het evenement.

Wij willen alle voorzitters via deze weg alvast bedanken voor hun voortreffelijke inzet dit projectjaar. Wij kijken er naar uit om hen zondag te mogen verwelkomen en te proosten op een succesvolle afloop. Jullie hebben het fantastisch gedaan!