De kerstperiode zit er weer op en de studenten moeten weer aan de slag. Voor de tweedejaars hbo-studenten betekent dat, dat zij starten met hun tweede Senior Projectweek.

Het Senior Project

In het tweede jaar van de studie werken onze hbo-studenten aan een Senior Project. Een real-life project met echte opdrachtgevers, deadlines en budgetten.

Terugblik

Tijdens de eerste Senior Projectweek hebben de studenten te horen gekregen in welk project zij zijn ingedeeld, wie de voorzitter is van de groep en kregen zij presentaties met betrekking tot onder andere effectief samenwerken.

Inmiddels zijn we bijna 4 maanden verder. De groep heeft zich kunnen vormen en de studenten hebben elkaar beter en wellicht ook op een andere manier leren kennen. Ze hebben al verschillende fases doorlopen en voor sommige groepen begint de uitvoering van hun project al aardig in de buurt te komen!

Senior Projectweek

Om de groepen productief en met frisse energie aan het nieuwe jaar te laten beginnen, trappen we het jaar af met de Senior Projectweek. In deze week krijgen de studenten verschillende workshops en seminars van ondernemers, hebben zij sessies met business coaches en werken zij aan bijbehorende opdrachten.

De komende tijd zullen verschillende Senior Projectgroepen meer vertellen over hun Senior Project, het proces dat zij doorlopen en hoe zij in deze tijd van COVID-19 toch het beoogde resultaat willen bereiken. Houdt daarom onze social media kanalen en website goed in de gaten!

Meer weten?

Wil je zelf ook evenementen organiseren of aan de slag met jouw eigen businessplan? Vraag dan snel een brochure aan of bezoek een van onze (online) open dagen.