Welkom in de maand mei bij EuroCollege! In deze maand zijn onze Mbo-studenten begonnen met hun stage. Het is fantastisch om te zien hoe zij de kennis en vaardigheden die zij bij ons hebben opgedaan, kunnen toepassen in de praktijk.

Voor onze hbo-studenten van het eerste en tweede jaar staat er komende week een spannende periode voor de deur: de tentamens. Maar voordat zij hieraan beginnen, hebben zij deze week nog studieweek.

Voor de 3e jaars hbo-studenten staat de maand mei in het teken van hun afstuderen aan EuroCollege. Het is dus een maand vol gespannen studenten.

Natuurlijk werken we naar het einde van het studiejaar toe. Als kers op de taart van deze maand zal de projectgroep bestaande uit hotel en event studenten, eind mei een culinaire trip organiseren naar de Champagne regio. Een selecte groep hbo-studenten krijgt de kans om meerdere champagnehuizen te bezoeken en te genieten van lokale delicatessen. De projectgroep voor deze culinaire reis is er helemaal klaar voor.

We zijn ontzettend trots op al onze studenten en we blijven ons inzetten om hen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

“Ben jij geen student bij EuroCollege, maar heb je wel interesse om meer te weten te komen over onze opleidingen? Goed nieuws! Ook in de hele maand mei kun je een gesprek met ons plannen via deze link. We beantwoorden graag al jouw vragen en vertellen je alles over de mogelijkheden die EuroCollege te bieden heeft.”