Hou je van wijn, lekker eten en wil je iets goeds doen voor het goede doel? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op 14 april 2023 vindt het Charity Event 2023 plaats in de prachtige wijngaard ‘Wijnhoeve de Kleine Schorre’ in Dreischor. Dit jaar zamelen we geld in voor het KWF onder het motto ‘Opgeven is geen optie’, en we vinden het een grote eer om ons in te zetten voor Alpe d’HuZes.

Tijdens het evenement staat het thema ‘Pour le Futur’ centraal, wat betekent ‘voor de toekomst’. Beleving, netwerken en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers van deze bijzondere dag. Het Zeeuwsche landschap en lokale producten vormen de inspiratie voor het programma van de dag.

Wat kun je verwachten op deze speciale dag? Allereerst kun je genieten van een unieke rondleiding door het wijnproces en een oester- en zoutproeverij. Daarnaast wordt er een heerlijk amuse en drie gangen diner bereid door Chef-kok Dennis Willems met lokale producten. Ook kun je luisteren naar een bijzonder persoonlijk verhaal en bieden op unieke kavels tijdens de veiling, geleid door veilingmeester Nielsson Kooijman. De feestelijke bekendmaking van het ingezamelde bedrag maakt de dag compleet.

Je bent van harte welkom op 14 april 2023 van 16.00 tot 22.30 uur op de Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor. Kom genieten, netwerken en doe iets goeds voor de toekomst!

Ook volgende jaar jouw eigen event organiseren? Kom dan langs op een open dag!