De komende tijd stellen we de Senior Projectgroep Career Conference Day 2021 aan jullie voor. Deze week Abby van der Kuijlen, verantwoordelijke voor de sponsoring van dit project.

Eerder verscheen er al een artikel over dit Senior Project, hier lees je meer over het evenement.

Korte introductie

Mijn naam is Abby van der Kuijlen, ik ben 18 jaar en studeer Hospitality en Event Management aan EuroCollege Utrecht.

Welk Senior Project heb je en wat is hierin jouw rol?

Mijn Senior Project is de Career Conference Day, dit is een jaarlijks congres dat voor alle studenten van EuroCollege wordt georganiseerd. Binnen deze projectgroep ben ik hoofdverantwoordelijke voor alle sponsor- en barterdeals die gemaakt worden om dit project te realiseren. Ik wilde deze rol graag hebben binnen de groep, omdat ik sponsoring heel interessant vind en hier graag meer over wilde leren.

Hoe is het om nauw samen te werken in een groep?

Het samenwerken binnen de groep gaat steeds beter en er wordt steeds meer geregeld zo voor de uitvoer. Ook leer je je groepsgenoten op een hele andere manier kennen. Dit is heel leuk en belangrijk om goed te kunnen samenwerken. Het werken in deze groep is leuk en vooral leerzaam. Op dit moment ben ik dan ook druk bezig met het benaderen van bedrijven voor sponsoring. Dit verbruikt redelijk wat energie, omdat veel bedrijven op dit moment niet open staan voor dit soort deals. Op het moment dat er wel een bedrijf is met veel interesse en mogelijkheden, geeft dit natuurlijk een enorme motivatieboost.

Wat zijn jouw carrière doelen en hoe draagt het Senior Project bij aan het behalen van die doelen?

In de afgelopen paar maanden heb ik superveel geleerd. Bijvoorbeeld hoe ik het beste sponsoren kan werven en hoeveel mogelijkheden er op dit gebied zijn. Daarnaast heb ik beter leren samenwerken. Meestal doe ik alles liever zelf, maar door dit project ben ik erachter gekomen dat dat niet mogelijk is en dat samenwerken echt van belang is om iets moois neer te kunnen zetten. Voor nu ben ik heel benieuwd naar hoe onze uitvoer wordt en wat alle studenten hiervan gaan vinden.

Na deze opleiding wil ik graag grote muziekfestivals en concerten gaan organiseren. Een eigen horecaonderneming voor ernaast lijkt mij ook heel leuk.