De komende tijd stellen we de Senior Projectgroep Career Conference Day 2021 aan jullie voor. Deze week Ceylan Celik studentcontact van deze projectgroep.

Eerder verscheen er al een artikel over dit Senior Project, hier lees je meer over het evenement.

Korte introductie

Mijn naam is Ceylan Celik en ik ben 24 jaar. Ik studeer International Hotel & Hospitality Management aan het EuroCollege in Utrecht. Het project dat wij organiseren is de Career Conference Day. Dit is een congres voor alle eerste en tweedejaars studenten van het EuroCollege. Dit congres staat in het teken van inspirerende sprekers en het opbouwen van een netwerk.

Wat is jouw rol binnen de projectgroep?

Binnen deze Senior Projectgroep ben ik verantwoordelijk voor de ambassadeurs en hulpstudenten. Ik wilde deze rol, omdat ik later graag op de HR afdeling in een hotel wil werken. Door middel van het Senior Project kan ik met deze rol hier al goed ervaring in opdoen.

Hoe is het om samen te werken?

De samenwerking was in het begin wennen. We hadden nog niet eerder zo nauw met elkaar samengewerkt. Dit is echter allemaal goed gekomen en we kunnen nu erg goed op elkaar inspelen. Je leert je klasgenoten ook op een hele andere manier kennen, wat interessant is om te zien.

Hebben jullie als groep al No Pain, No Gain momenten gehad?

Een No Pain, No Gain moment dat wij als groep hebben ervaren is denk ik wel dat ons thema op een gegeven moment compleet moest worden omgegooid. Dit zorgde voor de nodige tijdsdruk en stress. Gelukkig is dit allemaal goed gekomen.

Wat is tot nu toe je grootste leermoment geweest?

Het grootste leermoment voor mij is geweest om niet te snel op te geven. Wanneer ik namelijk dacht dat iets niet zou lukken bleek het tegendeel waar.

Heeft Corona invloed gehad op jullie voorbereidingen?

Corona heeft hierin veel invloed gehad op de voorbereidingen, omdat je een event aan het organiseren bent voor bijna 500 studenten moet je rekening houden met meerdere situaties. Gelukkig hebben we ons op alle mogelijke scenario’s voorbereid en gaat het event hoe dan ook door.