De studententijd is misschien wel de leukste tijd van je leven. Vaak ga je voor het eerst op kamers wonen en besteed je veel tijd aan je studie. Maar maak je geen zorgen, naast schoolwerk blijft er genoeg tijd over om te genieten van alle onvergetelijke ervaringen.  Wil je weten hoe studeren er op een particuliere school aan toe gaat? Dan zit je hier goed.  

Geen dag is hetzelfde op EuroCollege. Naast theorielessen vinden wij het belangrijk dat onze studenten veel praktijkervaring opdoen tijdens hun opleiding. In het tweede schooljaar krijgen studenten dan ook de kans om mee te werken een real-life project, dat aansluit op hun studierichting. 

In deze reeks geven onze studenten een kijkje in hun leven. Eerder volgden wij bijvoorbeeld al influencer én EuroCollege student Tim van Drie die ons meenam met zijn dag op school en daarbuiten. Deze keer is de beurt aan International Business & Entrepreneurship student, Keanu Hatma! 

Keanu komt oorspronkelijk van Curaçao en is dit jaar gestart aan zijn tweede schooljaar op EuroCollege. Aangezien Learning By Doing op onze school centraal staat, wordt ook van Keanu verwacht dat hij, samen met zijn team, een EuroCollege-waardig project neerzet. Dit project, ook wel het Senior Project genoemd, is een belangrijk onderdeel van het afronden van zijn studie.

Dit jaar werkt Keanu mee aan de opening van een nieuwe vestiging van Rick Moorman House of Men. De heer Moorman is al jarenlang een belangrijk persoon op EuroCollege, aangezien hij de ontwerper is van het welbekende EuroCollege-pak. De eerste vestiging van de herenmodezaak bevindt zich op het Gelderlandplein in Amsterdam. Aan de projectgroep de taak om een bijzondere en succesvolle tweede vestiging neer te zetten in het bruisende Maastricht.

Het Senior Project van Keanu sluit perfect aan bij zijn plannen voor de toekomst. Na zijn opleiding wil hij namelijk verder groeien in de vastgoedmarkt. Deze kennis wil hij graag in de praktijk brengen in de Verenigde Staten. Aan ambitie geen gebrek bij Keanu!  

“Bondia tur hende. Vandaag is de start van ons senior project!”, vertelt Keanu vol enthousiasme in zijn vlog.  Benieuwd wat hem te wachten staat?  Bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen over Keanu’s dag als EuroCollege student en zijn Senior Project.


Ook starten aan de businesschool van Nederland? Kom dan langs op de open dag van EuroCollege.