Deze week is het weer tijd voor de Senior Project Week. Tijdens deze speciale editie zullen de tweedejaars hbo-studenten workshops, lezingen en coaching sessies bijwonen die hen verder helpen bij het realiseren van hun eindproject. Nu de studenten al een aantal maanden hard aan het werk zijn om een EuroCollege-waardig project neer te zetten is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Benieuwd naar wat de studenten deze week gaan leren? Influencer en EuroCollege-studenten Tim van Drie en Ramon Verkleij zijn er om jullie een inkijkje te geven bij de Senior Project Week.

Ook deze keer wordt van iedereen verwacht om alle dagen aanwezig te zijn in EuroCollege-pak met bijbehorende stropdas. De week zal van start gaan met een coaching sessie van acteur Gerben Tuin. Hij zal de studenten de basistechnieken leren van presenteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichaamstaal, oogcontact en articulatie. Nadat de studenten de theorie hebben geleerd, zullen alle groepen de kans krijgen om hun kennis toe te passen in de praktijk en een presentatie te geven van vijf minuten over hun project. Uiteraard zullen ze hier ook feedback over krijgen van Dhr. Tuin.

Op dinsdag kunnen de studenten kennis maken met netwerkkoningin Merlin Mellis. De passie en kracht van oprichter en CEO van de Founders Carbon Network (fCN) ligt bij het maken van zakelijke verbindingen. Mellis zette 20 jaar geleden haar indrukwekkende Rolodex vol contacten om in een besloten community. Leden kunnen dankzij fCN 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar rechtstreeks een beroep doen op elkaars kennis, contacten, ervaring en kwaliteiten. Op dit moment telt de community ruim 500 ondernemers: founders, dga’s, topbestuurders, entrepreneurs en influentials. Tijdens de workshop met mevrouw Mellis zullen de studenten leren over de kracht van een sterk netwerk, het opzetten van een denktank en hoe je op een effectieve manier een netwerk kan opbouwen.

Nadat Tim jullie een kijkje heeft gegeven bij enkele workshops en sessies, zal hij langsgaan bij Tom de Koster. Tom is voorzitter van het project Personal Trainer app en werkt samen met zijn projectgroep aan de ontwikkeling van Balance – een applicatie die zzp’ers/ondernemers binnen de sport en bewegen branche ondersteund bij hen secundaire taken.

Stay tuned voor Tims avonturen tijdens de Senior Project Week 2022!