De Senior Projecten vormen aan EuroCollege Hogeschool het meesterstuk van de opleiding.
De Charity Event Projectgroep 2022 organiseert in het voorjaar van 2022 een vernieuwd sportevenement in samenwerking met Stichting Skate4AIR, genaamd Golf4AIR. Met dit evenement gaat zij de strijd aan tegen de, nu nog, ongeneeslijke taaislijmziekte. Houd onze social media kanalen in de gaten, want meer informatie over Golf4AIR volgt snel.

In samenwerking met stichting Skate4AIR organiseert de EuroCollege Charity Event projectgroep 2022 een vernieuwd sportevenement: GolfAIR. Met het motto: “Golfen omdat het nodig is” draagt de projectgroep middels dit evenement bij aan het verwezenlijken van de droom van Skate4AIR en vele anderen: de genezing van taaislijmziekte.

Over 1,5 week zou Skate4AIR aan de start staan van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Op vrijdag 28 januari organiseert zij in plaats daarvan de Alternatieve Skate4AIR D-Day 2022!

De Charity Event projectgroep daagt je uit om op 28 januari in je eigen omgeving met een activiteit naar keuze in beweging te komen en samen met de ambassadeur Jochem Uytdehaage zoveel mogelijk kilometers te maken voor onderzoek tegen taaislijmziekte! Benieuwd naar de spelregels of direct inschrijven? Ga naar www.inactie4air.nl/inschrijven

Heeft u interesse in meer informatie over Golf4AIR? Of denkt u een bijdrage te kunnen leveren aan dit evenement? Dan komt de Charity Event projectgroep van het Eurocollege graag met u in contact! Dit is mogelijk via onderstaande gegevens.


Tel: +31631303430
E-mail: charityevent@studenten.eurocollege.nl