Jaarlijks vindt het EuroCollege Gala plaats. Dit mooie evenement wordt georganiseerd voor de studenten van alle vestigingen van EuroCollege. Het EuroCollege Gala is tevens een van de Senior Projects waar de studenten van het tweede jaar aan werken.

Spectaculair bal

EuroCollege trekt het gala een stuk verder dan wat men zal kennen van zijn of haar middelbare school. Zoals Pip Classen het omschrijft ‘Het is een spectaculair bal, waarbij studenten, stafleden en relaties van het EuroCollege kunnen genieten van spectaculair entertainment en culinaire hoogstandjes’. Dit slaat de spijker op zijn kop. De dames arriveren in galajurken, mannen in smoking, om vervolgens plaats te nemen aan perfect opgedekte tafels en te genieten van een heus diner dansant. Tussen de gangen door vinden er diverse acts plaats. Als iedereen uitgegeten is, start het feest. Dansen tot in de kleine uurtjes en genieten van hapjes en drankjes passend in het thema.

Thema

Het evenement wordt tot in detail verzorgd. Een thema loopt als rode draad door dit evenement. Voorgaande jaren hebben thema’s als Le Cirque Magnifique en Higata de revue gepasseerd. Wat het thema dit jaar gaat worden houdt de projectgroep nog even geheim.

Onder leiding van Elise Houweling gaat het team aan de slag om ook dit jaar een prachtig gala te organiseren.

Meer weten?

Via deze video geven wij een kleine impressie van het evenement. Benieuwd wat het thema van het EuroCollege Gala 2021 wordt, houdt dan onze social media-kanalen goed in de gaten!