Een verkeerde studiekeuze maken, helaas overkomt dit veel studenten. Gemiddeld stopt 45% van de hbo-studenten al in het eerste jaar met hun studie. Heb jij enige twijfel of het pad waar je nu op zit wel het juiste is? Misschien is dan de optie van een januari instroom op het EuroCollege wat voor jou!

“Waar je aan begint maak je ook af”

Wij horen deze uitdrukking vaak. Tot op zekere hoogte is dit ook waar. Echter, met betrekking tot je studiekeuze heeft dit niets te maken met een gebrek aan doorzettingsvermogen, in tegendeel. Het is juist dapper om als student aan te geven dat je twijfels hebt, daarvan te leren en alsnog de juiste keuze te maken. Voor het succesvol afronden van je studie heb je namelijk motivatie, energie en enthousiasme nodig. Dat kan je niet bereiken als je het gevoel hebt dat de studie niet bij je past.

Om deze reden bieden wij op het EuroCollege een ‘januari instroom’ aan. Deze optie is speciaal voor studenten die tot op heden geen studiekeuze hebben gemaakt of studenten die hebben besloten dat hun huidige studie niet bij hen past. Zo hoef je niet een heel schooljaar te wachten om aan een nieuwe studie te beginnen, iets wat bij veel ander hogescholen wel het geval is. 

Het EuroCollege is anders

Daar zijn wij erg trots op. Wij bieden versnelde mbo- en hbo-opleidingen aan in de richting van onder andere International Business Management, E-Commerce, Finance Management, Event Management, Hotel management en Entrepreneurship. Doordat onze vestigingen kleinschalig zijn kunnen wij onze studenten meer bieden dan alleen theoretisch onderwijs. Praktijkervaring opdoen en het ontwikkelen van een juiste ‘mindset’ zijn bij ons net zo belangrijk.

Schrijf je nu in voor een open dag

Spreekt dit je aan, maar twijfel je nog of je wel moet stoppen met je huidige opleiding? Of weet je niet zeker of EuroCollege wel bij je past? Kom eens langs op een open avond! Hier kan je al je vragen stellen aan huidige eerste- en tweedejaars studenten over onze school, de verschillende studierichtingen en onze unieke manier van opleiden. Welke twijfels je momenteel ook hebt, wij helpen je graag verder om de juiste keuze te maken!