BOOST YOUR MINDSET-DAGEN

De Boost Your Mindset-dagen zitten er op. De Boost Your Mindset-commissie heeft in korte tijd een actief en educatief programma neergezet voor de aankomend studenten, waarbij zij elkaar beter hebben leren kennen en de No Pain, No Gain-mentaliteit die bij EuroCollege heerst voor het eerst hebben kunnen meemaken.

SEMINARS

Op dinsdag kwamen de studenten aan en hebben zij een seminar bijgewoond met betrekking tot hun toekomstig werkveld. Voor de business studenten waren dat twee sessies, een van de heer Klein Bluemink en een van de heer Kloosterman. Beiden zijn al lange tijd verbonden aan EuroCollege en hebben de studenten meer verteld over hun persoonlijke ervaringen binnen het (internationaal) zaken doen, wat hierbij belangrijk is, het hebben van ambitie en het nastreven van een doel. Kennis, kunde en karakter.

Ook voor de leisure studenten vonden er twee seminars plaats. Deze werden verzorgd door de heer Jonkers en de heer Moorman. Zij hebben de aankomend studenten meer verteld over alles omtrent hospitality en ook hier speelde ambitie en doelen nastreven en bereiken een grote rol.

BOOTCAMP

Naast deze educatieve sessies vond er ook een pittige bootcamp plaats. De bootcamp werd verzorgd door team Plyo. Zoals gezegd hebben de studenten hierdoor voor het eerst kennis gemaakt met de No Pain, No Gain-mentaliteit. Tijdens deze bootcamp stond doorzettingsvermogen en teambuilding centraal.

De dag werd afgesloten met een gezellig barbecue en een speeddate waarbij de aankomend studenten ook studenten van andere locaties en studies leren kennen.

WIPEOUT & TEAMBUILDING

Tijdens de tweede en ook laatste dag van de Boost Your Mindset-dagen werden verschillende teambuilding activiteiten georganiseerd en gingen de studenten los op de Wipeout-baan. Werken in teamverband was hierbij de sleutel tot succes.

STROPDAS STRIKKEN & ETIQUETTE TRAINING

Toen de studenten moe, maar voldaan de teambuilding en Wipeout-activiteiten hadden afgerond startte de educatieve kant van het programma weer. Er werd afgetrapt met een cursus stropdas strikken. Elke donderdag is het namelijk pakkendag bij EuroCollege, waarbij zowel de mannen als de vrouwen een pak met stropdas dragen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de studenten weten hoe deze gestropt dient te worden.

Vervolgens vond er een gezellig diner plaats met daarbij een heuse etiquette training van de heer Jan Jaap van Weering. De heer Van Weering is een echte kenner op het gebied van etiquette en omgangsvormen. In 2008 startte hij zijn bedrijf Distinguished en sindsdien heeft hij al meer dan 500 trainingen en etiquettediners verzorgd. Dit was ook direct de afsluiting van de Boost Your Mindset-dagen.